Zvanīt
close button
Sazinies ar mums
success icon
Lieliski!
Tavu pieteikumu esam saņēmuši un mūsu pārstāvis atbildēs pavisam drīz.
triangle error Izskatās, ka aizmirsi norādīt visu informāciju
webbuilding.lv
pin icon
Duntes iela 6, Duntes biroji, LV-1013, Rīga Atvērt Google maps
clock icon
Darba laiks: Darbdienās no plkst. 10:00 - 18:00
webbuilding horizont
mūsu blogs

No kā veidojas dizains un tā izstrādes cena?

Bieži vien izstrādātāji norāda, ka no dizaina ir atkarīga mājas lapas izveide un kopējā izstrādes cena. Šeit tiks aprakstīts, kā veidojas dizains.

Dizains ir vizuālais aspekts, kas ietver mājaslapas izskatu, lietotāja interfeisu (UI) un vispārējo estētiku. Dizainam ir svarīga loma, jo tas ietekmē lietotāja pieredzi un palīdz mājaslapai piesaistīt un uzturēt vēlamo auditoriju. 

1. Dizainam jāatspoguļo mājaslapas mērķis un jāpiemērojas auditorijas vajadzībām - vai mājaslapa ir informatīva, komerciāla, izglītojoša vai citu mērķu vērsta?

2. Vizuālie elementI: Izvēle par krāsu paleti, tipogrāfiju, attēliem un grafikas elementiem kopā veido mājaslapas vizuālo identitāti.

3. Lietotāja interfeiss (UI): Lietotāja interfeisa izstrāde ietver to, kā informācija ir organizēta lapā, kā lietotāji uztver elementus un navigāciju lapā.

4. Responsīvais dizains: Pielāgotība dažādiem ekrāniem (datori, planšetdatori, viedtālruņi) nodrošina to, kā mājaslapa izskatās un darbojas dažādos ierīču veidos un ekrānu izšķirtspējās.

5. Dizaina izstrāde: ietver vizuālo un tehnisko aspektu, kas nepieciešams, lai pārveidotu dizaina konceptu par strādājošu mājaslapu. Tas ietver kodēšanu, programmēšanu, datu bāzes izveidi un citas tehnikas, kas nodrošina, ka mājaslapa ir darboties spējīga.


Uzzini vairāk par mūsu piedāvātajiem DIZAINA IZSTRĀDES PAKALPOJUMIEM

vēlies uzsākt sadarbību?
Droši sazinies ar mums un mēs spēsim rast risinājumu arī Tev.
Pielāgojamies katra klienta un biznesa specifikai.