Zvanīt
close button
Sazinies ar mums
success icon
Lieliski!
Tavu pieteikumu esam saņēmuši un mūsu pārstāvis atbildēs pavisam drīz.
triangle error Izskatās, ka aizmirsi norādīt visu informāciju
webbuilding.lv
pin icon
Duntes iela 6, Duntes biroji, LV-1013, Rīga Atvērt Google maps
clock icon
Darba laiks: Darbdienās no plkst. 10:00 - 18:00
webbuilding horizont
mūsu blogs

Atbalsts procesu digitalizācijai

Digitalizācija uzņēmējdarbībā: Atbalsts un iespējas

Šodienas dinamiskajā biznesa vidē digitālā transformācija ir kļuvusi par būtisku uzņēmējdarbības elementu. Lai palīdzētu uzņēmumiem pielāgoties šīm pārmaiņām, Latvijā ir ieviestas atbalsta programmas, kas veicina komercdarbībā izmantoto procesu digitalizāciju un produktivitātes paaugstināšanu.

Atbalsta programmas mērķis

Šīs programmas centrālais mērķis ir veicināt digitālo transformāciju, nodrošinot uzņēmumiem iespēju modernizēt savas darbības. Atbalsts tiek sniegts maziem un mikro uzņēmumiem, kuriem ir pieejams mazais grants, kā arī visiem lielajiem uzņēmumiem, ieskaitot MVK, ārvalstu filiāles, biedrības, un daudzus citus.

Finansiālais atbalsts digitalizācijai

Finansējums šajā programmā piedāvā dažādas iespējas: mazais grants var sasniegt līdz 5000 EUR, sniedzot 100% atbalstu no projekta izmaksām. Savukārt lielais grants sasniedz līdz pat 100 000 EUR, nodrošinot atbalstu 30-60% no kopējām izmaksām.

Atbalsta pieteikšanās termiņš

Ir svarīgi atcerēties, ka programma ir atvērta līdz 2026. gada 31. martam vai kamēr ir pieejams finansējums. Pieteikties un izstrādāt digitālās transformācijas projektus ir ne tikai ekonomiski izdevīgi, bet arī veiksmīgi ieguldīti līdzekļi uzņēmuma nākotnes veiksmē.

Digitālā transformācija uzņēmējdarbībā: Ieguvumi un procesi

Šis finanšu atbalsts ir paredzēts dažādiem procesiem, tostarp administratīvajiem, personāla vadības, pārdošanas, resursu pārvaldības, datu pārvaldības, transports un loģistikas, ražošanas un kvalitātes kontroles, operatīvās vadības, stratēģiskās vadības, kā arī IKT produktu, tehnoloģiju un drošības digitalizācijai.

Šie atbalsta veidi ļauj uzņēmumiem sasniegt jaunus virsotnes efektivitātē, inovācijās un konkurētspējā. Ar digitālo transformāciju tiek radītas jaunas iespējas, no kā var gūt labumu uzņēmēji visā Latvijā. Piesakieties šai programmai un iegūstiet nepieciešamo atbalstu, lai pārveidotu savu uzņēmējdarbību digitālajā nākotnē!

Ja Jums ir interese par digitālās transformācijas atbalsta programmām un vēlaties uzzināt vairāk par nosacījumiem, kritērijiem un pieteikšanās procesu, aicinām Jūs aizpildīt mūsu kontaktformu. Tas ir vienkāršs un efektīvs veids, kā saņemt detalizētu informāciju un atbildes uz Jūsu jautājumiem.

Noderīgie Materiāli:

1. liaa.gov.lv vietnē pieejamā programmas prezentācija no 2023. gada 26. oktobra.
2. Pieteikšanās norādījumi: Informatīvs materiāls PDF formātā, kas sniedz pamācību un satur jautājumus par pieteikuma veidlapu.

Vairāk informācijas: business.gov.lv

NAP_NextGen

vēlies uzsākt sadarbību?
Droši sazinies ar mums un mēs spēsim rast risinājumu arī Tev.
Pielāgojamies katra klienta un biznesa specifikai.