Zvanīt
close button
Sazinies ar mums
success icon
Lieliski!
Tavu pieteikumu esam saņēmuši un mūsu pārstāvis atbildēs pavisam drīz.
triangle error Izskatās, ka aizmirsi norādīt visu informāciju
webbuilding.lv
pin icon
Duntes iela 6, Duntes biroji, LV-1013, Rīga Atvērt Google maps
clock icon
Darba laiks: Darbdienās no plkst. 10:00 - 18:00
webbuilding horizont
mūsu blogs

Kā funkcionālās prasības ietekmē mājas lapas izstrādes cenu?

Funkcionalitāte attiecas uz visiem interaktīvajiem un tehniskajiem elementiem, kas nodrošina mājaslapas darbību un sniedz lietotājiem konkrētas iespējas. Funkcionalitāte var ievērojami ietekmēt cenu mājaslapas izveide, jo prasa apjomīgu kodēšanu, programmēšanu un pielāgošanu atbilstoši konkrētajiem mērķiem.

1. Interneta veikala: Izveidojot interneta veikala jeb e-veikala, ir nepieciešama produktu un kategoriju izvietošana, iepirkšanās groza sistēma, drošu maksājumu un pasūtījumu pārvaldīšanas funkcijas.

2. Rezervēšanas sistēma: Ja mājaslapa nodrošina pakalpojumu rezervēšanu, ir nepieciešama laika plānošanas sistēma, brīvo laiku pārvaldīšana un, iespējams, maksājumu apstrāde.

3. Lietotāju reģistrācija un ielogošanās: Funkcija, kas ļauj lietotājiem izveidot kontu, ielogoties un piekļūt personalizētai informācijai vai citām funkcijām.

4. Komentāru vai atsauksmju sistēma: Ļauj lietotājiem atstāt komentārus, atsauksmes vai vērtējumus par produktiem vai pakalpojumiem.

5. Meklēšana un filtrēšana: Funkcija, kas ļauj lietotājiem meklēt informāciju mājaslapā, izmantojot dažādus filtrus un atlases kritērijus.

6. Sociālo tīklu integrācija: Iespēja dalīties ar saturu mājaslapāar mājaslapas saturu, piesaistot sociālo tīklu funkcionalitāti un dalīšanos sociālajās vietnēs, piemēram, Facebook vai Instagram.

7. Tiešsaistes čats vai klientu atbalsts: Iespēja sazināties ar klientiem tiešsaistē, piedāvājot tiešsaistes čata atbalsta funkcijas.

8. Multivides iekļaušana: Video, audio un attēlu iekļaušana, galerijas un citi multimediju elementi.

9. Formas un anketas: Funkcija, kas ļauj lietotājiem aizpildīt formas, piemēram, saziņas kontaktformas vai aptaujas.

10. Personifikācija un pielāgošana: Lietotājiem ļauj pielāgot mājaslapu saskaņā ar savām vēlmēm vai interešu jomām.

11. Datņu lejupielāde: Iespēja lejupielādēt failus, piemēram, dokumentus, prezentācijas vai brošūras dažādos failu formātos.

12. Kartes un atrašanās vietas: Iekļauj kartes (piemēram Google maps vai Waze), norādot atrašanās vietas vai ceļu norādes.

13. Īpašu lietotāju grupas: Funkcija, kas nodrošina dažādu lietotāju grupu vai lomu piekļuvi attiecīgajam saturam vai funkcijām.

Katras no šīm funkcijām prasa papildus tehnisko izstrādi un kodēšanu, kas var ievērojami ietekmēt mājaslapas izmaksas. Lai izlemtu, kuras funkcijas iekļaut, ir jāņem vērā mājaslapas mērķis un auditorijas vajadzības.

Lai saņemtu savam projektam atbilsotšu piedāvājumu, droši sazinieties ar mūsu digitālā projekta vadītāju, zvanot pa tālruni: +371 20522424 vai rakstot uz e-pastu: info@webbuilding.lv

vēlies uzsākt sadarbību?
Droši sazinies ar mums un mēs spēsim rast risinājumu arī Tev.
Pielāgojamies katra klienta un biznesa specifikai.