Zvanīt
close button
Sazinies ar mums
success icon
Lieliski!
Tavu pieteikumu esam saņēmuši un mūsu pārstāvis atbildēs pavisam drīz.
triangle error Izskatās, ka aizmirsi norādīt visu informāciju
webbuilding.lv
pin icon
Duntes iela 6, Duntes biroji, LV-1013, Rīga Atvērt Google maps
clock icon
Darba laiks: Darbdienās no plkst. 10:00 - 18:00
webbuilding horizont
mūsu blogs

Kāpēc uzņēmumam nepieciešams interneta veikals? Reāla atsauksme!

Kā uzņēmuma īpašnieks vēlētos dalīties domās par interneta veikala nozīmi uzņēmējdarbībā. Esmu elektronikas preču remontdarbnīcas īpašnieks, piedāvājot arī rezerves daļas un aksesuārus. Sākotnēji neliels tirdzniecības uzņēmums strauji auga, taču arvien pieaugošais pasūtījumu skaits un dažādi klientu jautājumi radīja situāciju, kad esošā apkalpošanas komanda vairs nespēja nodrošināt kvalitatīvu klientu apkalpošanu. Tieši tādēļ interneta veikals kļuva par nepieciešamu risinājumu, kas ļāva mums nodrošināt efektīvu uzņēmējdarbību, samazinot darbinieku slodzi un ļaujot klientiem pašiem ērti iegādāties vēlamās preces.

1. Uzlabota klientu pieredze
Klienti var iepazīties ar plašo preču klāstu un tā niansēm. Pasūtījumi un maksājumi tiek veikti bez liekas saziņas. Svarīga ir arī efektīva piegāde līdz mājas durvīm, ko interneta veikals nodrošina.

2. Ieguvumi gan klientiem, gan uzņēmumam
Mums ir iespēja sekot līdzi preču pārdošanai bez nepieciešamības veikt manuālu inventarizāciju. Ātrāk reaģējot, varam veikt jaunus pasūtījumus un pielāgot reklāmas stratēģiju. Interneta veikals sniedza iespēju efektīvi reklamēt uzņēmumu tiešsaistē, piesaistot plašu auditoriju.

3. Mērķtiecīga pieeja un klientu apmierinātība
Strādājam gudri un koncentrējamies uz klientu vajadzībām. Interneta veikals ļauj piedāvāt optimālas preces un risinājumus. Mūsu mērķis ir nodrošināt lielisku klientu pieredzi, un interneta veikals ir viens no galvenajiem instrumentiem, lai to sasniegtu.

Lai Jums jauka diena, un kopā strādāsim, lai sasniegtu sev izvirzītos mērķus un apkalpotu klientus vislabākajā veidā!

vēlies uzsākt sadarbību?
Droši sazinies ar mums un mēs spēsim rast risinājumu arī Tev.
Pielāgojamies katra klienta un biznesa specifikai.